Forskjellig

Lesernes side

Buskap vil gjerne ha bilder fra leserne vi kan bruke på denne siden. Bilder kan sendes som vedlegg i e-post til buskap@geno.no eller lastes opp på www.filemail.com

Hjertekalv fra Jølster

Lise Gjesdal Aasen har sendt inn dette bildet av kalven med den flotte hjerteavtegnineng i pannen. Kalven er født hos Espehaug samdrift på Vassenden i Jølster i Sogn og Fjordane.

Avlsdiplomer

Ruth Kirsten og Rune Welve ble tildelt avlsdiplom for oksen 11938 Welve i forbindelse med Geno-møte i Lom og Skjåk. Det var Rune Welve som mottok diplomet.

Avlsdiplom overrakt Øvre Uvdal samdrift på produsentlagsmøte i Rollaug, Nore og Uvdal produsentlag for oksen 11883 Uvdal. Per Johan Arvid Høglund mottok diplomet.

I forbindelse med julebord i produsentlaget i Furnes/Brumund ble det utdelt to avlsdiplomer. Torsæter Samdrift representert ved Bjarte Holm mottok for oksen 11909 Torseter og Magnar Sundmyhr for oksen 11895 Sundmyhr.

Frode Gotland for 11944 Godtland

Pål Håkenstad i Vågå mottok avlsdiplom for oksen 11935 Haakenstad i forbindelse med et Geno-møte i Heidal.

Styremedlem i Geno Ole Magnar Undheim overrakte under julemøtet på Geno-loftet 13.desember avlsdiplom og blomst til Joar Skadsem fra Skadsem Ku for oksen 11955 Skadsem.