Organisasjon

Medlemsinfo Geno

Redigert av
Eva Husaas

Last ned faktura på «Min side»

Av personvernhensyn har vi ikke lenger lov til å dele kundeinformasjon med tredjepart, eksempelvis regnskapsfører. Vi har imidlertid prøvd å gjøre det så enkelt som mulig for deg å hente ut informasjonen selv, ved at du kan logge deg inn på min side og laste det ned.

Skulle ikke informasjon som du trenger være ­tilgjengelig på Min Side, er vi selvsagt her for deg, og vil være behjelpelig med å dele dette til deg som kunde direkte.

Logg deg inn på www.geno.no/min-side/

Bli med på Storfeskolen digitalt

Storfeskolen er digitale kurs innen temaene ­fruktbarhet og avl.

Hvert kurs består av en rekke korte foredrag. ­Innholdet skal være nyttig og praktisk rettet med korte videoklipp fra fjøsgulvet knyttes til hvert tema, og med mange bilder og illustrasjoner. Etter hvert foredrag kommer enkle repetisjonsoppgaver.

De første kursene vi har tilgjengelig er «Brunst­kontroll og brunstadferd» og «Dette påvirker fruktbarheten – Se mulighetene!». Flere kurs blir til­gjengelige i løpet av 2022. Kursene koster 800 kr for medlemmer og 1 000 kr for ikke-medlemmer.

Hvert kurs er selvstendig, og rekkefølgen velger du selv. Kursbevis utstedes etter hvert gjennomførte kurs, og kursdeltakere som tar minst 4 kurs, får ­tittelen Cand.KU™. Her teller også tidligere Storfeskolen-kurs du har tatt. De som oppnår tittelen Cand.KU inviteres også til omvisning på Store Ree samt middag og diplomutdeling.

Storfeskolen er et digitalt utdanningstilbud innen fruktbarhet og avl, som primært er rettet mot deg som er melkeprodusent, avløser eller landbruks­vikar, og for skoleelever med interesse for melkeproduksjon. Selv om kursene er spesielt rettet mot melkeproduksjon, er mye felles og vil være nyttig for deg som driver med ammeku også.

Les mer på https://www.geno.no/storfeskolen

Valg av årsmøteutsendinger 2022

Valg av årsmøteutsendinger foregår digitalt fra 16. november – 1. desember.

Innstilling fra valgkomiteen i Geno publiseres 15. september på www.geno.no/valg. Da åpnes det for å komme med alternative forslag til innstillingen, fram til 1. oktober. Det er ikke mulig å komme med alternative forslag under selve valget. Endelig innstilling inkludert alternative forslag publiseres 15. oktober.

Har du andre kandidater du ønsker inn i en rolle enn valgkomiteens ­innstilling? Da oppfordres du til å komme med alternative forslag!

Konkurranse NRF-kalender 2023

Bli med i konkurransen om å få ditt bilde med i NRF-kalenderen for 2023! Frist: 4. oktober.

Vi ønsker bilder fra alle årstider.

Bildet må være:

Minimum 2400 pixels bredde og 1500 pixels høyde.

Helst liggende format, men stående format kan også brukes hvis det er mulighet for beskjæring.

Skriv en liten beskrivelse av bildet (hvor er bildet tatt etc.) som kan stå som bildebeskrivelse under bildet i kalenderen.

Bildet blir KUN benyttet i NRF-kalenderen for 2023, som vi sender ut til alle med medlemsbladet Buskap. Restopplaget legges også på www.genoshop.net.

Premien er en NRF-pakke + kalenderen.

For å delta, gå inn på https://www.geno.no/nrfkalender2023 og send inn via skjemaet nederst på siden. Bildet kan lastes opp i skjemaet (hvis det er under 4 MB) eller man kan sende inn en lenke til en bildedelingstjeneste (dropbox eller lignende).