Buskap nr. 6 på nett

Nå er Buskap nr. 6 lagt ut på nett.

De som ikke har rukket å lese i papirutgaven kan nå lese artiklene og reportasjene på nett. Nr. 6 har artikler om hvor mye det kan være å hente på nye avlsmetoder, som er en aktuell problemstilling med utsikter til kvotereduksjon. Tine trenger mer sommermelk og nå blir det enda mer gunstig å produsere sommermelk for de som har muligheter til det. Seterdriften er ikke død i Norge og i dette nummeret har vi flere reportasjer fra melkeprodusenter som har modernisert setrene. Vi har også reportasje fra Gurostølen der melka til den prisbelønte osten Kronblom kommer fra. Du kan også lese om Idar Håland som driver Håland Kjøtt på Klepp. Han er en skikkelig storfekjøttentusiast - og han foretrekker NRF-kjøtt. 

Buskap nr. 6

Prøvd søkefunksjonen? Alle Buskap-utgaver siden nr. i 2016 er nå søkbare så har du et faglig spørsmål søk i Buskap (søke-knappen ligger oppe til venstre på åpningssiden. Se åpningssiden