Genopodden på Storfe 2023

To hele dager med Geonopodden! Programlederne Rasmus og Oda fikk en drøm oppfylt med podstudio under konferansen Storfe 2023. Fem nye episoder ligger nå ute.

Genopodden åpnet ballet med å få invitere Arne Bardalen sammen med Geno sin styreleder, Vegard Smenes, til en prat under konferansen Storfe 2023. I den neste var Laila Aass er Dr. Scient og forsker ved NMBU, Norges miljø-og biovitenskapelige universitet og Christian Anton Smedshaug, daglig leder i AgriAnalyse, hvor de har snakket om teamet "Avl og husdyrproduksjon i lys av klimautfordringene".Så kom turen til forbrukertrender, kostholdsråd og bærekraft. Hvor står forbrukeren oppi alt dette? Vi har hadde fått Anne Zondag og Katrine Lekang fra Matprat i studio.I den fjerde episoden var spørsmålet hva metan er og forskningsprosjektene på fôreffektivitet og metan som er i Gjester i denne episoden er Tine-rådgiver Heidi Skreden og prosjektleder i Geno Eli Hveem Krogsti.I den femte episoden tok vi en liten runde på Storfe 2023 for å høre hva alt fra deltakeret til arrangører tar med seg fra de to dagene på Gardermoen.

Du finner Geno-poddene fra Storfe 2023 HER