Hente kunnskap for å ta ut marginene

Brit-Ellen Rustand Bøhn er en av de første i landet som har tatt alle de fire modulene av Storfeskolen, og hun synes digitale kurs er glimrende for en travel melkebonde.

Beskrivelse

Kilde

Brit-Ellen Rustand Bøhn og Ole Anders Hodnungseth driver en gård i Gol som han tok over etter en tante og onkel.

i har å gjøre med en melkeprodusenter som er over snittet aktive i kunnskapsinnhenting. Brit-Ellen kom ny på gården for få år siden og var ivrig på å lese seg opp. Først med Buskapartikler før det ble Go`kalven-kurs og senere har det bare ballet på seg. På kontorveggen henger blant annet kursbevis for alle de fire modulene i den digitale Storfeskolen. Brit-Ellen venter på den femte, men kan allerede smykke seg med tittelen cand.ku. Hun skryter av den digitale formen på kurset som gjør at en kan gå tilbake for å se det en ønsker å repetere – og det kan en gjøre så mange ganger en vil. Hun skryter av innholdet i Storfekole-modulene og forteller at det hender kurset surrer i bakgrunnen når hun og Ole Anders har lunsjpause.

Les hele reportasjen fra Buskap 2 i 2023 HER