Organisasjon

Nominerte som superinseminører i Nordland, Troms og Finnmark

Etter årsmøtene i produsentlagene har det blitt fremmet nominasjoner for å hedre dyktige inseminører. Kandidatene har blitt nominert for deres unike egenskaper og kvalifikasjoner som gir de denne anerkjennelsen.

Kristin Mengshoel

Områdeansvarlig seminvirksomheten i Nord/Øst/Trøndelag i Geno

kristin.mengshoel@geno.no

Otto Skogheim.

Foto: Privat

Otto Skogheim som er nominert fra Kåfjord produsentlag, beskrives som faglig sterk og serviceinnstilt. Han er kjent for sin evne til å utføre drektighetsundersøkelser nøyaktig og presist. Otto er sosial og trivelig, noe som er viktig for å opprettholde et godt samarbeid mellom inseminør og bønder.

Lofoten Veterinærsenter. Fra venstre: Torbjørn Henningsen, Synnøve Berndsen, Kaisa Kleven Lillebakken, Robin Ringstad, Julie Jensen ikke til stede på bilde.

Foto: Privat

Lofoten produsentlag nominerte Lofoten veterinærsenter på Leknes. Veterinærene er hyggelige, imøtekommende og dyktige i sitt fag. De viser stor stabilitet og er alltid tilgjengelige når bøndene trenger hjelp, enten det dreier seg om akutte situasjoner eller generelle spørsmål og ønsker.

Vibeke Solbakk.

Foto: Privat

Salten produsentlag ønsker Vibeke Solbakk nominert for hennes faglige kompetanse, velvillighet til å dele kunnskap og hennes positive og åpne holdning. Hun er en flott representant for Geno og har vist seg å være en støtte for bøndene i en tid med utfordringer, inkludert fokus på bondens psykiske helse.


Målselv Dyreklinikk. Fra venstre: Yngvar Fossland, Johanna Schneider, Julie Hermansen.

Foto: Privat

Fra Midt Troms produsentlag er Målselv Dyreklinikk nominert. De blir rost for deres faglige kunnskap, tilgjengelighet og bidrag til både faglige og sosiale arrangementer.

Inger Anne Frøysedal.

Foto: Privat

Andøy produsentlag nominerer Inger Anne Frøysedal for hennes gode humør, kunnskap og hennes rolle som vert for arrangementer som bøndene setter pris på.

Atle Thorkildsen.

Foto: Privat

Hemnes produsentlag nominerer Atle Thorkildsen for hans enestående evner som inseminør og veterinær, er ekspert på drektighetsundersøkelse, effektiv og grundig og med godt humør. Han kan identifisere besetningsproblemer og komme med løsningsforslag basert på hans kjennskap til både besetninger og bønder.

Ørnes Veterinærklinikk. Fra venstre: Trond Braseth, dyrepleier Marianne Mosund, Per Einar Nørstebø, Anne Margrethe Stormo, Sandra Holte Fallmyr.

Foto: Privat

Sør-Salten produsentlag ønsket å nominere Ørnes Veterinærklinikk med sine flotte veterinærer. De stiller bestandig opp og gjør en fantastisk jobb De er dyktige faglig og har årelang kompetanse. En blid og trivelig gjeng.

Balsfjord veterinærkontror. Fra venstre: Hans-Erik Hamrebø, Beate Kiil Silli, Rachel Daughdrill og Adelen Gulli.

Foto: Privat

Balsfjord produsentlag ønsket å nominere Balsfjord Veterinærkontor som gjør alt de kan for bøndene. De yter topp service og er flinke i jobben sin, og med et godt humør.

Alle disse nominerte flotte kandidatene representerer dyktigheten, engasjementet og de positive egenskapene som er avgjørende for å utføre en god jobb som inseminører for bøndene.