Q-bonden

Q-bonden

Redigert av
Therese Rudi

therese.rudi@kavli.no

Tidenes Agrovisjon!

Vi hadde tre kjekke, men travle dager på stand i Stavanger på Agrovisjon 2016. Flott at så mange av dere kom innom oss på standen. På fredagskvelden samla vi Q-gjengen til vorspiel på eget lokale, og det ble fullt hus og god stemning. Messa satte publikumsrekord med 15 000 besøkende!

Kjempebra mjølkekvalitet i oktober

Jæren hadde 97,3 prosent Elitemjølk i oktober og Gausdal hakk i hæl med 96,1 prosent Elitemjølk. Den gode mjølkekvaliteten legger grunnlaget for produkter av topp kvalitet i butikken. Bra jobba!

Skyr mini vant innovasjonspris

Dagligvarehandelens innovasjonspris ble delt ut for tiende gang 20.oktober. Juryen mente Skyr® Mini har gjort barneyoghurten mer praktisk til å nytes på farten – uten skje. Den er også fettfri, proteinrik og har lite tilsatt sukker. Tusen takk til alle som har vært med på å bidra til å få en innovativ og spennende storfavoritt i butikkhyllene. Gleder oss til fortsettelsen. Har du en ide?

Del med oss på: www.q-meieriene.no/Min-Qide

Vi takker alle Q-bønder, Quuer og samarbeidspartnere for et innholdsrikt Q-år og ønsker alle en riktig god jul og velkommen til et nytt og spennende Q-år!