Forskjellig

Lesernes side

Buskap vil gjerne ha bilder fra leserne vi kan bruke på denne siden. Bilder kan sendes som vedlegg i e-post til buskap@geno.no eller lastes opp på www.filemail.com

Oppdatert på semin

Inseminør Ronny Nordahl, Lundesnes i Harstad, har sendt oss dette bildet av datteren Oda Annie som snart er to år gammel. Og som Ronny skriver: Det er vekti å holde sæ oppdatert på semin!

60 deltakere på Storfetreff Midt-Norge

Storfetreffet i Midt Norge ble holdt på vakre Baarshaug herregård i Orkdal. Her var det anledning for oppdatering av fagstoff, det var gode diskusjoner og en god arena for å knytte nye nettverk og dele erfaringer med kollegaer. Øyvind Nordbø, avlsforsker i Geno, tok forsamlingen gjennom genomisk seleksjon, avlsmål, 3-D fotografering av jur, og ikke minst framtidens muligheter og utfordringer rundt embryo og CRISPR. Lars Kristian Bredahl, leder Internasjonalt salg og forretningsutvikling i Geno, snakket om Genos planer og muligheter framover, nasjonalt og internasjonalt, og Harald Kleiva, som jobber i produksjonsavdelingen på Hallsteingård, tok oss med på en rundtur i hans liv på Hallsteingård. Inger-Lise Ingdal, styremedlem i Geno fra Midt-Norge, gikk igjennom litt generell info fra Geno samt evaluering og innspill på tema til neste storfetreff.