Vi i TINE

TINE Bedriftsstyring PLUSS er på lufta

Redigert av
Ann Christin Slettvold

Ann.Christin.Slettvold@tine.no

PLUSS-bonde Eli Sjåstad og TINE-veterinær Torunn Rogdo

Nå lanserer vi PLUSS for deg som er melkeprodusent og medlem i TINE og Kukontrollen. I TINE Bedriftsstyring PLUSS kan du optimalisere egen drift ytterligere. Som PLUSS-bruker får du tilgang til løsninger som er forbeholdt TINE Bedriftsstyring PLUSS.

Hva er nytt nå?

Den største nyheten i PLUSS trinn 1, er Produksjonskontroll fruktbarhet. Her får du oversikt over fruktbarhet i hele besetningen din. Hvilke dyr er i brunst, inseminert eller drektige? Hvor mange dager er det siden kalving? Er alt ok? – eller er det noen som bør følges opp!

Månedlig abonnement

TINE Bedriftsstyring PLUSS er en abonnementsløsning som vi utvikler trinnvis. Ferdige løsninger legges fortløpende inn i PLUSS, og månedsprisen øker i takt med innholdet. Når alt er på plass i PLUSS blir prisen kr 250 per måned. Bestilling gjør du enkelt på siden «Mine abonnement» på medlem.tine.no.

Kontinuerlig utvikling

Løsningene i TINE Bedriftsstyring utvikles fortløpende. Vi skal lage løsninger innen følgende områder:

  • Prognoser

  • Nøkkeltall og referansegrupper

  • Produksjonskontroller

  • Fôring

  • Overvåking og varsling

Første trinn i PLUSS er gratis og vil inneholde (lanseres løpende):

  • Fleksible referanse­grupper – i Mjølkonomi

  • Produksjonskontroll ­Fruktbarhet – kyr og kviger

  • Produksjonskontroll Hold – kyr og kviger

Moderne og brukervennlige løsninger i PLUSS

Når vi lager løsninger i PLUSS strever vi mot at de skal være så brukervennlige som mulige. Vi skal kombinere og presentere dine og våre data på en måte som skal gi deg ny innsikt og forståelse.

Bli PLUSS-bonde!

Kom i gang og ta i bruk løsningene i PLUSS på medlem.tine.no nå! Klikk deg inn via pluss-ikonet i menyen og bestill PLUSS, så er du i gang. Første trinn er gratis, og du kan selv avbestille når du ikke lenger ønsker å bruke løsningene. Les mer på medlem.tine.no!