Vi i TINE

TINE og Visma tilbyr ny tjeneste for melkeprodusentene

Redigert av Ann Christin Slettvold

Ann.Christin.Slettvold@tine.no

TINE og Visma tilbyr ny tjeneste for melkeprodusentene.

TINE i samarbeid med Visma Services Norge, har lansert en helt ny økonomitjeneste kalt AgroSmart™. I dette systemet kombineres neste generasjons regnskapsføring med profesjonell økonomisk rådgivning.

I AgroSmart blir alle dine bilag digitalisert, bilagsflyt og kontering er automatisert. Du får tilgang til bilagene dine døgnet rundt og året rundt. Du får også enkel og oversiktlig godkjenning og betaling av fakturaene, og løpende regnskapsføring. Regnskapsrapporter er tilgjengelige fortløpende hver måned. AgroSmart omfatter regnskapstjenester levert av Visma Services Norge og økonomisk oppfølging av regnskapet levert av TINE Rådgiving.

Bonden får et godt beslutningsgrunnlag

Ved å tilby tjenesten vil du som melkeprodusent få en mer effektiv, enkel og framtidsrettet regnskapstjeneste. Du får en unik mulighet til å følge opp økonomien i drifta av gården løpende gjennom året.

Fagsjef i TINE, Harald Volden, poengterer at AgroSmart frigjør tid og gir bedre styrings- og beslutningsmuligheter for deg som bedriftsleder.

– I det nye systemet, hvor informasjon mellom regnskap og TINE Bedriftsstyring integreres, får melkeprodusentene et verktøy som til enhver tid gir hurtig og korrekt status for drifta av gården. Det gir det beste grunnlaget for å ta beslutninger om drifta.

Systemet er enkelt å bruke

Å digitalisere regnskapsføringa er kostnadseffektivt, og vil frigjøre tid til annet nødvendig arbeid på gården. Løsningen verner om bondens data gjennom samtykkeregistrering i Dataflyt, sikkerhetssystemer og tilgangskontroller hos TINE og Visma Services Norge. Fakturaflyt gjør at kunden slipper å registrere fakturaer til betaling selv. Kunden mottar betalingslister til godkjenning og kan enkelt behandle disse på sin telefon, nettbrett eller PC.

Satser på jordbruk

Visma BPO er ledende på outsourcing av regnskap, lønn og HR og økonomisk rådgivning i Norge og Norden. Selskapet leverer tjenester til små og store aktører innenfor et bredt spekter av bransjer.

Et dedikert team med eksperter har over tid bygget spesialkompetanse på jordbruk. Alle viktige data samles på ett brett og er alltid tilgjengelig i en brukervennlig nettportal. Det er en unik kombinasjon som norske bønder vil kunne nyte godt av.

– Vi har lenge satset på jordbruk, og er glade for at vi nå får utvikle satsingen sammen med en så profesjonell organisasjon som TINE. AgroSmart passer perfekt inn i vår spesialisering på ulike bransjer. Vi har stor tro på at AgroSmart vil bli en meget god løsning for alle parter, sier administrerende direktør Rune Norbakk.

Les mer om AgroSmart på agrosmart.no og medlem.tine.no!